IRJON EMAILT: info@fortrans2000.hu

HÍVJON MINKET:

+36 30 648 5814

Gépi földmunka

Tereprendezés

A tereprendezés szinte minden építkezési folyamat alapvető munkálata. Fontos, hogy szakértői csapattal és megfelelő gépparkkal készüljön el, hiszen ez szolgálja az építkezés alapját, vagy az utolsó simításokat. Sofőrjeink tapasztalatának és különböző méretű gépeinknek köszönhetően a tereprendezési földmunkák nem okoznak nehézséget csapatunknak. Az ügyfél igényeit mérlegelve a leghatékonyabb megoldást keresve a leggazdaságosabb gépekkel végezzük el a feladatot. Legyen az házépítés, felújítás, vagy kisebb méretű kertek tereprendezése. A tereprendezés előtt, ha szükséges kézi munkaerőt is bevetünk a terület megtisztítására.

 

Árokásás:

 

Kiterjedt gépparkunknak köszönhetően a legkülönbözőbb méretű árkok ásásával sincs probléma. Különböző nagyságú gépek és kanálméreteket felhasználva a kis munkáktól kezdve egészen a nagy tömegű földmunkákig át bármilyen feladatot el tudunk hatékonyan látni.

 

Árokásási feladatnak számít még egy medence kiásása, ahol a föld kitermelése során gondoskodunk a felesleges mennyiségű föld elszállításáról is.

 

Közterületi parképítés, sportpálya építése:

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik parképítés, valamint sportpályák kivitelezése terén. Munkáink során mindig törekszünk a lehető legegyszerűbb megoldások és a legmodernebb kerttechnikai fejlesztések (öntöző rendszerek, kert- és tájépítészet, játszótéri elemek, stb) ötvözésére.

 

Pinceásás:

 

A pincetömbök kiásását sem érdemes kezdő cégekre bíznia. A nagy mennyiségű föld kiemeléséhez komoly szakmai tapasztalattal kell rendelkezni. Odafigyeléssel,  körültekintéssel és profi eszközökkel kell elvégezni. Több féle méretű géppel és kanálmérettel készül, és igényli a felhalmozódó föld folyamatos elszállítását.

 

Tükörkiszedés:

 

A burkolatok letétele előtti folyamat, ami során a burkolat alatt kiszedjük a megfelelő mélységben a földet. Erre a felületre kerül a burkolat aládolgozása. A mélységet több szempont is befolyásolja, mint a burkolat típusa és felhasználási módja.

 

Sávalapásás:

 

Az építőiparban már a legegyszerűbb feladatoknak, is mint például a térkő lerakás, nélkülözhetetlen eleme az alap kiásása. A nehézsége függhet a talaj típusától és hogy előtte milyen terhelésnek volt kitéve. A rendkívül tömör földet lehetetlen kézi munkaerővel kiemelni, megfelelő munkagéppel ez sem probléma. Az épületek sávalapásása nagyon nagy pontosságot és precizitást igényel. A megfelelő gép és kanál kiválasztása itt is nagy jentőséggel bír, a kivitelezés és gazdaságosság szempontjából is. Fontos szerepe van a hozzáértésnek és a szakmai tapasztalatnak, az egyenes alap és a beszakadás mentes fal kialakításában.

Kulcsszavak:  #gépi földmunka miskolc #árokásás #pinceásás #alapásás #medence ásás #földmozgatás #tereprendezés #tükörkiszedés #sávalap ásás

Minden jog fenntartva: Fortrans 2000 Kft. 2021

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu