IRJON EMAILT: info@fortrans2000.hu

HÍVJON MINKET:

+36 30 648 5814

generál kivitelezés

Generál kivitelezés, precízen alapos tervezéssel, szakemberekkel, idegeskedés és stressz nélkül. Saját gépparkkal és nagy létszámú csapattal. Minden esetben odafigyelünk a pontos munkát, a határidőket és, hogy gazdaságosan tudjuk kivitelezni a munkálatokat. A tervezés során figyelembe vesszük a terület adottságait, precíz építészeti, épületgépészeti és villamossági terveket készítünk.

 

A projekteket fázisonként elvégezve folyamatos egyeztetés zajlik cégünk és az ügyfeleink között. Ezzel elkerülve a félreértéseket és a csalódást, mert az elsőszámú szempont nálunk, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen. A szakmunkákat csakis megfelelő szakembereink végezzük és nem univerzális emberekkel. Ezzel garantáljuk, hogy az elvégzett munkálatok évek multán is tartósak és tetszetősek maradjanak. A tervezésen és munkálatokon kívül, levezényeljük a teljes folyamatot, intézzük az anyagbeszerzést és a törmelék elszállítását. Levesszük a válláról az idegölő és rendkívül sok idővel járó feladatokat. Nem kell foglalkozni a  tervezéssel, a szakemberek megtalálásával, az anyagbeszerzéssel, az ellenőrzésekkel, a logisztikával, gépek bérlésével és a törmelékek elszállításával sem.

 

Egy tapasztalatlan generálkivitelező cég hiányában fennáll a veszélye, hogy drágább lehet az építkezés, csúszhatnak a határidők, nem szakszerűen vannak elvégezve a munkafolyamatok, rossz minőségű az alapanyag. Bízza ránk ezeket a feladatokat és mi idegeskedés és problémák nélkül létrehozzuk, amit Ön megálmodott.

Kulcsszavak:  #generál kivitelezés #épületgépészet #építkezés #anyagbeszerzés #házépítés #logsztika #villamosság

Minden jog fenntartva: Fortrans 2000 Kft. 2021

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu